optimizer.hu - Keresőmarketing (SEO, PPC)

Mobil SEO

A SEO szerepe egy híroldal életében - Internet Hungary 2016 előadás

2016. szeptember 28., szerda
A Google globálisan kiterjesztette az AMP-t (gyorsított mobil oldalakat), így már hazánkban is megjelennek a találati listán külön jelöléssel a villámgyors oldalak. A hírportálok számára ez egy újabb, remek lehetőség a növekvő mobil forgalom további kiaknázására. Az Internet Hungary 2016 konferencián a keresőoptimalizálás híroldalak életében betöltött szerepéről tartottam előadást.

Google keresési minőség értékelő irányelvek

17 megosztás
2015. november 23., hétfő
A Google által közzétett 160 oldalas anyag betekintést nyújt, hogy a keresési minőség értékelő irányelvek alapján mi tekinthető jó minőségű webhelynek. Az irányelvek ismerete segítséget nyújthat a keresőoptimalizálással foglalkozó szakembereknek is a jobb webhelyek és tartalom készítésében. A dokumentum külön kitér a mobil használhatóságra is, részletes példákkal illusztrálva.

A mobil találati lista új rangsorolása

8 megosztás
2015. március 21., szombat
A Google 2015. április 21-én élesíti a mobil találati lista új rangsorolására vonatkozó fejlesztését, amelynek köszönhetően a mobilbarát webhely megléte sokkal fontosabb faktor lesz az algoritmusban. Összegyűjtöttem a legfontosabb tudnivalókat, ami azoknak is hasznos lehet, akik már évek óta a mobile-first attitűd szellemében fejlesztik a webhelyüket.

Optimalizálás kereskedelemre - Mobile Hungary 2014 előadás

1 megosztás
2014. március 14., péntek

Az Allegro Group HU színeiben tartottam előadást a Mobile Hungary konferencián 2014. március 13-án. Többek között a Vatera példáján kerültek szemléltetésre az e-kereskedelemre irányuló optimalizáló megoldások.